Followers

Wednesday, October 12, 2011

Di Saat itu...

Assalamualaikum...



Sedar tak sedar dah sebulan lebih jadi tunang orang...
Beza?? Tak banyak pun bezanya...
Tapi maybe Incik Tunang tau and nampak ape yang berbeza and ape perubahan yang jadi...
Hihihii...
Ade positif and negatifnye... Adoi..

Sebelum majlis, memang sibuk yang teramat sangat mengalahkan orang nak kawen.
Tapi bile selesai je majlis, sangat bersyukur...
Everything is fine even ade sikit sikit misunderstanding kan..
Bayangkan esok majlis, hari tu Sue kena drive Taiping - Selinsing, Taiping - Batu Kurau, then Taiping - Bagan Serai and Taiping ke Kuala Kangsar...
Memang sangat memenatkan. Sempat lagi jumpe Incik Tunang tersayang malam sebelum tunang.
Ops. Bukan berdua okey. Tapi ber 6. hahahaa...
Jumpe sekejap aje... Bukan lame pun...


Sampai rumah malam tu tengok dah ramai yang ade...
Semua tunggu nak packing goodies... 
hehe... Alhamdulillah. dapat la tidur awal.
Awal ke kalau tidur pukul 2pagi?
Awal la tu dari tak tidur kan??


So, esoknye selepas subuh je sue dah prepare nak g pasar untuk beli buah, beli santan..
Then pukul 9.30pagi tu dah nak kena pergi butik untuk make up. 
huhu... Memang mencabar sangat... Sebab semuanya buat sendiri...
Thanks untuk kawan kawan yang sanggup jadi my driver...
hahaha...



Haha. sila abaikan tangan yang banyak kedut tu...
Hihihi...
Waktu nak sarung cincin tu memang sangat berdebar...
Tersangatlah sampai jalan tu asyik pandang opah dengan mama je...
huh. Bile dah lepas. Rase nak melompat je..
Tapi tak boleh, kena cover la sikit kan??
Hahhaa... 

Alhamdulillah semua selamat...
Makan semua cukup alhamdulillah.
tempoh bertunang? Ramai yang tanye, tapi jangan terkejut.
Lame la jugak, tapi kalau ade rezeki lebih, cepat kumpul duit...
Cepatlah kami kawen kan.
Doakan kami eh!!

Hehehe... Nak tempek satu gambar kami boleh??


Hehe... Comel kan kami??
Masuk bakul angkat sendiri...

Gambar taken by : Raja Shahmi





I LOVE YOU!!

1 comment:

rara pinkmafia said...

owh sempat ag dating yeee.