Followers

Tuesday, February 7, 2012

Kahwin | My ideas for guest goodies.

Assalamualaikum...



Semenjak dua menjak ni, sue suka sangat tengok doorgift yang orang guna jar tu kan...
Tak kire la spice jar ke, plain jar ke, common jar ke....
Tapi memang sue fikir nak bagi benda yang mudah and murah untuk disediakan.
Bukan ape, sue nak benda tu simple and boleh diprepare awal awal.
Tak nak nanti dah dekat dengan majlis baru terhegeh hegeh nak buat kan....

Ini antara yang sue plan nak guna...
Murah yet berbaloi... Kan.
Hihii... Asalkan still under our budget kan...

Still in discussion whether nak guna TQ tag or nak guna sticker je...
Tapi kalau nak senang better guna sticker je la kan...

Ini memang dah ade dalam list. 


Dan dah bincang dengan Aman, and dia kata dia pun nak sebelah die mcam ni...
Boleh ke kalau Doorgift lebih kurang same, tapi tak same sangat la...
Hahaa...
Maybe isi dalam die kot yang lain lain...


Rasa macam nak letak biskut aiskrim tu or marshmallow..
Tapi opah sue nak sue letak chocolate cadbury dalam tu...
Sebab opah kate nak la elok sikit bagi dekat orang kan...
Hihihi... Kalau opah nak support okey jugak la..
Tapi kalau boleh sue tak nak susahkan dorang...


Hihihi...
But al this depends on our budget...
Kami ni muda remaja lagi...
Duit pun tak banyak yang disimpan...
Itu yang budget selagi boleh...
Hihihi...


Okey la... Nanti update lagi okey.
Nak sambung buat kerja ni...
Bye!


I LOVE YOU!!

3 comments:

Cik Zimie said...

berapa RM eh ni kalau sebijik dear?*nak survey2 gak* :)

~sue~ said...

Cik Zimie : sue ade jugak survey2 harga spice jar ni... paling murah RM0.80/pcs. tu kalau beli 1000-1500 pcs ke atas.
then ade jugak tanye dekat Qp.com.my, tapi bukan spice jar, common jar macam Kina pakai tu, diorang bagi RM0.685/pcs with gold metal cap. and diorang ade provide courier service jugak!

lub♥by said...

salam dear =)
u duk mne? i bli spice jar ni dpt 80sen/pcs..i bli 300pcs je..so rm240...tp i bli kt air hitam, johor...PISB..rase nye nilai 3 ade cawangan nye...juz want to share wif u..=)