Followers

Saturday, July 30, 2011

Penat? | Jangan tanya kenapa.

Assalamualaikum~

Ini entry takde kena mengena dengan yang hidup ataupun yang mati.
Sekarang ni dah mula episod nak kemas kemas rumah, kemas kemas bilik...
Apa yang patut la kan...
Huhuhu...
Sangat penat okey mengemas..
Memang tak menang tangan bila nak mengemas dari dalam rumah ke luar rumah.

Tapi, sue baru je selesai mengemas bilik sue.
Bilik sue je okeyh.
hahha.... Penatnya bukan kepalang.
Sape yang tau, mesti die pernah kemas bilik kan?
Hihi. 

Selesainya cat bilik, sue buang tikar getah yang sedia ada dari zaman arwah tokwan sue ade.
Ce korang bayangkan, dah berapa lame tikar getah dalam bilik tu tak bertukar.
Since I takde lagi okey!
Sue pun dah umur 23, bayangkan betapa lame tak tukar.
Sobsob.

Bila dah buang tikar getah yang lame, mestilah nak kena tukar dengan yang baru kan...
Sue beli tikar getah yang baru untuk replace kan yang lame.
I chose the grey in colour, sebab nak lantai yang warnanya cerah.
Nak bagi bilik tu nampak luas sikit.
Hihi...

Then, masukkan sofa untuk bagi orang duduk, if ada yang nak duduk la..
Letih bukan kepalang. 
Mop mop bilik bagi wangi wangi...
Alih katil ke arah yang lain pulak.
Nak tukar suasana nak tidur tu...
Tapi, yang tak bestnye...
Katil sekarang ni besar, makan space...
Huhhuu.. takpelah kan, nak buat camne..

Nak tengok tak bilik tidur sue??
Belum 100% complete.
Belum pasang langsir, belum pasang cadar...
Tapi, cukuplah untuk memuaskan hati si gadis yang buat semua ni sendiri kan...


Yang penting, pink tu tetap ado kan??
Hehehehe

p/s : Thanks b. Walaupun sayang penat, tapi tolong jugak kan??



I LOVE YOU!!

2 comments:

rara pinkmafia said...

hah baru boleh komen.hehehe.

before ni mana hilang ntah kotak komen.ala penat sket takpe.hehe

~sue~ said...

bukan sikit ka. memang penat banyak....