Followers

Saturday, February 19, 2011

~Miss Lily Shop~

Assalamualaikum.

Hye, tadi terbaca Misslily Shop
Kebetulan pulak, I pernah beli 2 pasang kemeja dengan Lily ni.
Ni pulak Blog Lily check it out.
Mengikut apa yang ditulis oleh Lily dalam blog die, blog tu dia guna untuk update new collection dalam blogshop dia.

Paling I suka bila ade collection shirt yang very the colourful okey.
I suke collection shirt from Misslily Shop ni sebab selesa, nak kata kecik pun tak besar pun tak.
Sesuai untuk remaja remaja sekarang ni.
Collection dia up to date jugak.
Baru baru ni Misslily ada update new collection.
But, unfortunately tak sempat nak grab.
Biasa la, baju cantik mesti jadi kegilaan ramai kan.


Ha, tengok la I bile pakai one of my collection yang beli dengan Misslily Shop ni.
Mase ni kitorang pergi Cameron Highlands.
Nasib baik sayang I tak complain.
Sebab, dia ambil berat jugak dengan apa yang I pakai.
Janji sedap mata memandang bukan menjolok mata okey.
Haha.

Tengok2. Same x? ngeh2
Haha. saje je kan. 
Murah je. Tak mahal pun!~

Ni salah satu pants yang sangat I suke!
Tapi tak sempat nak grab.

Lagi satu yang sangat best bile nak shopping dengan Misslily Shop ni,
dia selalu ade promotions like free postage or only add RM2 for postage fee.
It's worth it okey, sebab baju dengan kualiti yang baik + service yang cepat dan pantas + Lily yang sangat ramah = happy shopping ( even when kita kena keluar duit beli barang kan ) =P

I like because it's in pink!~

Last but not least la kan. 
Hari tu I beli baju dengan Lily, dapat pocket calendar yang sangat tomey!!
Suke sangat. So cute both of you.
I'm praying for your happiness!~

p/s : Malu sebenarnye buat entry ni. Almaklumla. I kan new blogger. huhu




I LOVE YOU!!

7 comments:

Myra said...

hehe, mira pn ade beli brg from misslily ni.. peminat setia brg2 die dr die jadik miss smp madam.. slalu x smpat grab.. klao ade item warne grey je mesti telepas, tp seb baik hr tu smpat grab skirt ngn beg... pasni nak grab lg semua brg best2! hehehe

~sue~ said...

really? memang selalunye xsempat la kalau kite lambat kan. ramai yang dah tunggu bile kak lily ni nak update. huhu.

Myra said...

hehe oleh itu saling menginform2 la yer.. sue kalao dtg kl gtau ler, kot2 leh jmpe.. :) leh ler kt berjalan2 smbil memperagakan baju misslily shop nih.. ngn beg n accessories misslily shop cewahh

KatekateKite said...

menarik! :D

~sue~ said...

hihi. thanks, su ni baru je belajar blog2 segala ni.

Cik Miza said...

baru ini jumpa kamu punya blog!

~sue~ said...

haih. baru mula aja dong!!~